torsdag 30 oktober 2014

Mästerkatten i stövlar

Igår var inte min stoltaste dagar som mamma,kände mig så elak.
 Moa gallskrek i bilen (vilket är väldigt vanligt) men igår var jag ensam med Moa och jag kunde omöjligt stanna. Moa gallskrek verkligen, jag satt och storgrät på samma gång som jag sjöng trollmor När jag väl kunde stanna och trösta så var hon nästan otröstlig, hulka och hade sig. Så där bredvid  vägkanten satt jag och amma i säkert en halvtimme innan hon hade lugnat ner sig. Jag kände mig som en barnmisshandlar när jag var tvungen att lägga henne tillbaka i bilstolen igen :( usch jag undviker nog att åka någonstans med Moa, jag går hellre.

Någon annan som har barn som hatar att åka bil? Oftast brukar ju småbarn somna direkt och vara väldigt nöjda i bilar men inte vår Moa :/

Nåja, idag hoppas vi blir en bättre dag. Ska ta med mig tjejerna och gå på teaterföreställning idag. De har mästerkatten i stövlar. Får hålla tummarna att Moa inte överröstar hela föreställningen :D 


3 kommentarer:

 1. Oj näää.. När lillasyster var relativt nyfödd vägrade hon också bilen (hon e nu 5 mån). Det räcker inte med två händer om jag räknar gångerna jag fick stanna och panikamma nånstans på vägen på konstiga ställen.. Jag var dessutom tvungen att använda bilen fast hon vägra, för vi bor mitt ute i ingenstans �� tack å lov funkar det bättre nu, men man ska ju nog välja tidpunkt. När är din född?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Panikamma hör till varje gång rn bilfärd är längre än 10 minuter. Hon är 3,5 månader. Lite bättre har det blivit men undviker nog att åka någonstans med henne. Gjorde ni något som hjälpte eller blev det bättre med åldern? Tar emot alla tips :)

   Radera
  2. Jaa, jag förstår det! Man känner ju panik redan vid tanken på att sätta sig i bilen. Gjord inte nånting annat än att jag fortsatte att fara med bilen, vi måste ju som sagt använda den när vi bor så långt borta från allt å jag vägrade sitta fast hemma konstant med risk för att bli galen.. ;) så nu går det nog bra, bara man ser till att hon e mätt och trött när man far. Hoppas att din också "ger med sig", man blir knäpp med mindre!

   Radera