tisdag 4 november 2014

Fluffpost

Igår fick jag värdens bästa post, nämligen fluffpost. Fluffpost är allt som har med bärandet att göra.
Gårdagens paket innehöll min efterlängtade bärjacka från liliputi :) sjukt nöjd med den, den blev genast testad och den klarade regn och vind utan problem!
Man kan bära på mage och rygg, jag har dessutom en huva till barnet.
Det mönstrade tyget vid fickorna kan man dölja genom att knäppa fickorna framåt.
Här är mönstrade tyget vid fickorna dolt:


5 kommentarer:

 1. Nej vad häftig! Den ser praktisk ut! Jag kör med trikåsjal åt min men hon börjar bli så lång så snart ser jag inte framåt mer.. ;) måste börja knyta annorlunda. Sjalar du mest eller kör ni vagn också?

  Lite stalkervarning på mig nu, enda som kommenterar.. :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kör nog endast med sjal, men det är endast för att hon inte gillar vagnen så mycket. Och i sjalen kan jag ju amma samtidigt :) kan hon sitta stadigt? Isåfall så rekomenderar jag ryggbärandet. Avlastar bättre och mer praktiskt, men då får du byta bärdon men det bör man ju endå göra när de är runt 10kg :) just nu kör jag med trikå och meitai men har hemm även vävda sjalar.

   Radera
  2. Och roligt med flera sjalbarn i nejden :) blir alltid lika glad att höra om barn som bärs ergonomiskt :)

   Radera
 2. Hon sitter int så bra än men börjar bli tung. Vi använder nog också vagn när vi är ute mycket och luftar storasystern :) gillar sjalen mer än olika selar jag testat, och det gör nog hon också. Har inte testat annat än trikå!

  SvaraRadera
 3. Men så knepig jacka!! :D om jag bar mitt barn lite mer i manducan kunde jag skaffa en sån... Nu tror jag inte mitt ha-begär är tillräcklig ursäkt för att den skulle gå genom ekonomigranskningen ;D

  SvaraRadera